BAZENI

Polyfaser bazeni - idea        Tvrtka POLYFASER poznati je proizvođač bazena i pokrivala

u Europi i šire, te više od 47 godina uspješno kombinira austrijsku

preciznost i talijanski dizajn.

Po pitanju bazena POLYFASER podršku nam pruža tvrtka

BAZENI CVETKO s.p. iz Slovenije.

 

Naša tvrtka IDEA d.o.o. iz Čakovca u Hrvatskoj je od 1998Austria salon bazena

godine postavila više unutarnjih i vanjskih bazena visoke kvalitete

POLYFASER izrađene od vlaknima armiranog i pigmentiranog

poliestera, različitihveličina i opremljenosti.

 

 

 

POLYFASER priča o uspjehu započela je 1968. godine kada su ovu malu obiteljsku tvrtku osnovali Josef i Elda Wagmeister. Zahvaljujući kombinaciji regionalnih odnosa i globalne perspektive, tvrtka je narasla da postane vodeća europska tvrtka za proizvodnju bazena iz staklenim vlaknima ojačanog poliestera i bazenskih kupola, dajući prioritet na visokoj kvaliteti materijala i pouzdanosti prijevoza, montaže i usluga.
Obiteljska tvrtka iz južnog Tirola nalazi se od svog osnutka u Prato allo Stelvio. Na više od 30.000 m², od čega je 14.000 m² natkriveno, više od 100 kvalificiranih dugoročnih zaposlenika proizvesti će sve Polyfaser kvalitetne proizvode.

modeli bazena

POLYFASER uvijek vidi vrijednost u izradi svog proizvoda u isključivo ručnom radu. Svi slojevi vlaknima armiranog i pigmentiranog poliestera postavljaju se ručno te se dodatno koriste rebra za ojačanja. Također oslanjamo svoje iskustvo na buduće tehnologije izrade: U zajedničkoj suradnji sa svojim dugogodišnjim dobavljačima sirovina, neprestano nastojimo poboljšati materijale i proizvodne tehnike. Pomnim kontrolama koje se provode od strane nas i vanjskih tijela jamče dosljednu vrhunsku kvalitetu.
U slučaju da ipak dođe do problema, mi uvijek nastojimo pronaći rješenje na brzi i jednostavan način. Tijekom mnogo godina od početka našeg poslovanja, naučili smo da su motivirani radnici i zadovoljni kupci ključ uspjeha.
Iskustvo stečeno tijekom desetljeća se primjenjuje i odražava u našem svakodnevnom radu. U našim 47 godina poslovanja imamo instaliran impresivan broj bazena. POLYFASER također izrađuje trupove čamaca – korištenjem istih procesa i materijala kao što je za našu proizvodnju bazena – za poznato brodogradilište u Austriji, rad za jedrilice i glisere do 1000 KS

Za dulje sezone kupanja i plivanja u gotovo svim vremenskim uvjetima, bazenske kupole POLYFASER su pravi izbor. One omogućuju sigurnost za ljude i kućne ljubimce, manju potrebu za čišćenjem i održavanjem bazena i vidljive uštede u troškovima energije. Naš in-house dizajn bazena oslanja se na iskustvo stečeno tijekom desetljeća proizvodnje, koristeći jedan izvor pružamo Vam sve što je potrebno. Stroge kontrole kvalitete, također od strane TÜV certifikacijskog tijela, provode se u svim fazama proizvodnje, koji se održava isključivo u Južnom Tirolu. Ako i vi već predugo sanjate o vlastitom dizajnu i savršenstvu do posljednjeg detalja, zatražite katalog naših bazena i pokrova sada!

 

 

Katalog bazena možete preuzeti OVDJE.                                                                       Katalog bazenskih kupola preuzmite OVDJE.

 

Comments are closed